...o turystce i przewodniku ...
On wiódł, wiódł i uwiódł .... a ona szła, szła aż zaszła ...
Anegdoty, dowcipy, kawały ...
|
...o turystce i przewodniku ...
23-03-2020, 09:39
13-04-2020, 08:40
Jedzie sobie w autobusie kompletnie pijany facet. Nagle spadło mu cos na głowę, ocknął się i rzuca hasło do gościa obok:
- Przepraszam gdzie my jesteśmy? - W Lodzi - odpowiada facet. - To wiem, ale dokąd płyniemy?
13-04-2020, 08:44
Idzie Baca przez poloniny i widzi jak turysta robi pompki dla zdrowia.
Stanął i kiwa głową z podziwem. - Rózne ja wiatry widziałem, ale zeby babę spod chłopa wywiało...?
03-05-2020, 05:48
Pijany Kowalski idzie przez park. Nagle zatacza się i wpada na drzewo.
- Przepraszam pana bardzo... Idzie dalej i po chwili znowu zderza się z drzewem. - Najmocniej pana przepraszam... Zdarza się to jeszcze kilka razy. W końcu zirytowany i porządnie poobijany siada na ławce i mówi: - Poczekam, aż ten tłum przejdzie ...
17-01-2021, 10:46
Hotel w znanej miejscowości nadmorskiej.
- Ile zapłacimy za pokój dwuosobowy? - Sto pięćdziesiąt z widokiem na las. - A za pokój z widokiem na morze? - Około trzech milionów! - Żarty pan sobie robi? - Nie!... Ale tyle by wzięli za obrócenie hotelu!
Alpinista spada w przepaść. Koledzy krzyczą:
- Piotr, żyjesz? - Żyję. - Ręce masz całe? - Całe. - Nogi masz całe? - Całe. - To wstawaj! - Nie mogę. Jeszcze lecę...
20-01-2021, 05:00
- Chodził ktoś z Was po Tatrach?
- Zależy po ilu...
18-02-2021, 12:32
Starsi państwo zatrzymali się w restauracji przy autostradzie na obiad. Po posiłku kobieta zapomniała zabrać ze stolika swoich okularów i przypomniała sobie o nich jakieś 30 kilometrów dalej. W drodze powrotnej mąż wyzywał ją od najgorszych:
- Ty zapominalska głupia babo, przez ciebie nigdzie nie dojedziemy! Szkoda, że nie zapomniałaś własnej głowy!!! A kiedy już dojechali do restauracji i żona pokornie wyszła z samochodu, by zapytać o zgubę, rzucił przez okno: - I przy okazji weź moją czapkę...
18-02-2021, 12:46
- Dlaczego psy, przeciwnie do kotów, nie sikają do kapci ?
- Bo potem to trzeba wziąć w pysk i merdając ogonem zanieść do pana. |
« Next Oldest | Next Newest »
|